advertentiemateriaal, promotieartikelen, bedrukte relatiegeschenken, disposables en vele andere.

Vragen? Bel +31 (0)88 1881031 of mail info@dinilu.nl ons!

Siliconen polsbandjes maken | Goedkoop vanaf € 0.10

Siliconen armbandjes zijn een erg populaire wijze waarop mensen hun steun tonen. Gel polsbandjes worden gemaakt van milieuvriendelijk, ongevaarlijk siliconen en worden door bijna iedereen gewaardeerd. Met het juiste ontwerp worden ze een geweldig promotieartikel voor uw bedrijf vereniging goed doel of zelfs een effectieve mode-uiting. Wij maken uw silicone armbandjes bedrukt, verdiept (gegraveerd eventueel met vulling), verhoogd of in een combinatie hiervan.

We kunnen de siliconen armbandjes in verschillende maten produceren, van dunne 6mm brede bandjes, het originele 12 mm brede tot de 24mm extra brede versie en in verschillende lengten voor volwassenen, tieners en kinderen. Met een voor u op maat gemaakte mal kunnen we verhoogd of verlaagde tekst of logo's in reliëf in of op armbandje aanbrengen. We drukken uw tekst, logo of afbeelding op het polsbandje of vullen het verdiepte logo met een kleur naar wens. Natuurlijk maken we de armbandjes in elke gewenste (Pantone/PMS) kleur, bieden ook speciaal siliconen (zoals glow-in-the-dark en met glitters) aan en kunnen de armbandjes uitvoeren met unieke nummering.

Kijk snel hieronder voor een snelle goedkope online offerte met prijs en levertijd van een van onze silicone armbandjes of neem contact met ons op met de wensen en ideeën voor de bulk bestelling voor uw organisatie, product of campagne.

Siliconen polsbandjes