advertentiemateriaal, promotieartikelen, bedrukte relatiegeschenken, disposables en vele andere.

Vragen? Bel +31 (0)88 1881031 of mail info@dinilu.nl ons!

Zadelhoesjes bedrukken | Goedkoop vanaf € 0,25

Onze zadelhoezen passen om de zadels van bijna alle fietsen, een perfect item voor al uw guerrilla marketing activiteiten. Met een minimale inspanning en kosten verandert u een saai fietsenrek buiten een supermarkt of universiteit in een dynamische advertentieruimte voor uw bedrijf of product. Deze zadeldekjes beschermen de kleding van uw prospect tegen gescheurde zadels, broeken tegen vlekken en houden de zitting droog tijdens regen. Goedkope maar zeer effectieve attentie die de ontvanger van de zadelhoesjes in uw reclame campagne vrijwel zeker op prijs zal stellen.

Wilt u zadelhoesjes bestellen? Als zeer ervaren leverancier en producent zijn wij en onze fabrieken al jaren specialist in het bedrukken van zadelhoesjes.
We bedrukken deze fietszadelhoesjes geheel naar uw wens, met 1 kleur, 2-6 kleuren of zelfs full colour. Bekijk hieronder enkele van de zadelhoezen die wij u goedkoop kunnen aanbieden via een snelle online offerte. Neem een polyester hoesje voor een meer natuurlijke uitstraling of een PVC fietsdekje voor een meer uitgesproken campagne.

Stuur ons het logo van bedrijf of huisstijl van uw organisatie voor een ontwerp of voorstel voor een zadelhoesje waar u en uw onderneming trots op kunnen zijn.

Zadelhoesjes