advertentiemateriaal, promotieartikelen, bedrukte relatiegeschenken, disposables en vele andere.

Over Dinilu

Sinds 2003 Tonino International Trading levert Tonino International Trading veel verschillende producten aan onze voornamelijk Nederlandse en Belgische klanten. Wij zorgen ervoor dat ze kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen ontvangen van onze betrouwbare fabrikanten in China. Ons bedrijfsfilosofie is eenvoudig; zorg ervoor dat onze klant krijgt wat hij besteld heeft. We hebben geen kantoor of personeel in Europa, onze job is in China. Vanuit ons Chinese kantoor met Chinese en Europese professionals controleren we grondig alle producties en fabrieken.

Sinds januari 2009 hebben we onze nieuwe website gelanceerd; Dinilu.nl. Het doel van deze site is om u de beste deals te bieden in de kortst mogelijke tijd. Waarom zou u dagen verspillen aan het proberen om de beste prijzen te krijgen van bedrijven die gesloten zijn wanneer u werkt, uw klanten voor altijd laten wachten en gewoon hopen dat u krijgt waar u voor betaald heeft? Wijzig gewoon de opties en hoeveelheden op onze website en zie uw offerte direct veranderen.

Waarom zaken doen met ons:

Bereken eenvoudig prijzen en levertijd op onze website.
Het is de snelste en gemakkelijkste manier, waardoor u tijd heeft om uw klanten beter van dienst te zijn. Wij leveren aan uw bedrijf en wij zullen de douane voor u behandelen en betalen. Alles inbegrepen in de prijzen op de website (exclusief spoedzendingen).
Vele jaren ervaring met zaken in China en kwaliteitscontrole.
We kennen bijna alle trucjes en zorgen ervoor dat aan uw eisen wordt voldaan. Als we een grote fout zouden maken, is het geruststellend om te weten dat we in Nederland zijn geregistreerd en dat onze contracten onder Nederlands recht vallen.
We controleren alle fabrieken vóór, tijdens en na de productie.
We beloven u dat uw producten op een duurzame manier zullen worden gemaakt en dat onze fabrieken zich zullen houden aan enkele elementaire menselijke normen (geen kinderarbeid en fatsoenlijke lonen vergeleken met lokale normen).