advertentiemateriaal, promotieartikelen, bedrukte relatiegeschenken, disposables en vele andere.

Vragen? Bel +31 (0)88 1881031 of mail info@dinilu.nl ons!

Festivalbandjes met eigen bedrukking | Goedkoop vanaf € 0,12

Lekker zacht, als satijn, geweven polyester festival polsbandjes zijn leuke promotieartikelen en ideale armbanden voor toegangscontrole bij festivals en evenementen. Voor zeer geringe meerkosten kunnen we verschillende versies drukken waardoor u eenvoudig verschillende groepen uit elkaar houdt. Voor u daarom een eenvoudige check of mensen betaald hebben en voor uw bezoekers een leuke attentie om mee te nemen en te bewaren.

Wij kunnen deze geweven festival polsbandjes leveren in nieuw polyester of gemaakt van gerecyclede rPET (denk aan water en frisdrank flesjes) als milieuvriendelijker alternatief. Met het standaard buis slot kan de armband wel eenvoudig aan, maar niet zomaar weer af. Deze armbandjes bedrukken we normaal gesproken full colour aan beide zijden, dit kan natuurlijk met verschillende ontwerpen.

Kijk snel hieronder voor een snelle offerte met prijs en levertijd voor uw festival polsbandjes met eigen bedrukking of neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw organisatie.

Festivalbandjes