advertentiemateriaal, promotieartikelen, bedrukte relatiegeschenken, disposables en vele andere.

Vragen? Bel +31 (0)88 1881031 of mail info@dinilu.nl ons!

Lanyards met eigen ontwerp | goedkoop met full colour bedrukking

Bedrukte lanyards met eigen ontwerp zijn een van de meest gebruikte give aways. Deze op maat gemaakte gadgets kunnen worden gebruikt als sleutelhanger om uw kantoor of andere sleutels, telefoonhouder tijdens het reizen of het bezoeken van drukke plaatsen te organiseren. Het kan zelfs worden gebruikt als toegangsbadgehouder voor speciale gelegenheden of evenementen. Festivalbadges, VIP-badges of veiligheidskaarthouder. Alles is mogelijk.

We zorgen ervoor dat onze individueel bedrukte keycords gemaakt zijn van zacht polyester, zodat je geen vervelende afleidingen krijgt tijdens het dragen. Het geeft onze op maat gemaakte lanyards ook een zijde geweven gevoel.

Met voldoende ruimte bieden de key cords plaats voor uw eigen print in mooie full colour bedrukking all over. Print je ontwerp in verschillende kleuren op de voor- en achterkant.

Kijk snel hieronder voor een overzicht van onze verschillende lanyards met custom print collectie of neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Lanyards