advertentiemateriaal, promotieartikelen, bedrukte relatiegeschenken, disposables en vele andere.

Vragen? Bel +31 (0)88 1881031 of mail info@dinilu.nl ons!

Veiligheidsvesten bedrukt met logo | Goedkoop vanaf € 1,41

Reflecterende kleding verbeterd de zichtbaarheid (en daardoor ook de veiligheid) van de persoon bij slecht zicht, bijvoorbeeld in de avonduren of tijdens slecht weer. Dit is een van de redenen dat steeds meer Europese landen verplichten bestuurders om een reflecterende veiligheidsvestje aan boord te hebben van de auto.
Behalve bestuurders zijn werknemers en vrijwilligers die werkzaam zijn op en bij de weg ook verplicht tot het dragen van een veiligheidshesje. Voor fiets, wandelaars en hardlopers is het niet verplicht een vestje te dragen, maar zeker zo verstandig.

We bieden veiligheidskleding aan die voldoet aan de EN-471 en EN-ISO20471 veiligheidsnormen. Het grote verschil tussen de standaard reflecterende vestjes en de door EN-ISO20471 goedgekeurde kleding zijn de 2 verticale- en 2 horizontale reflecterende banden. Zorg ervoor dat u kleding voldoet aan de veiligheidsnormen. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Onze veiligheidskleding kan worden geproduceerd naar eigen wens. We hebben ook de mogelijkheid om de Veiligheidshesjes te laten bedrukken met uw eigen logo of design. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem in kijkje in ons aanbod reflecterende veiligheidskleding en vraag een offerte aan met prijs en levertijden. Staat er niet bij wat u zoekt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Veiligheidsvesten