advertentiemateriaal, promotieartikelen, bedrukte relatiegeschenken, disposables en vele andere.

Vragen? Bel +31 (0)88 1881031 of mail info@dinilu.nl ons!

Stoffen niet-medische gezichtsmaskers met uw eigen bedrukking

Terwijl Covid-19 voort raast, kiezen steeds meer mensen ervoor om elkaar te beschermen door gezichtsmaskers van textiel te dragen. Medische maskers voor eenmalig gebruik bieden wellicht een betere bescherming tegen het Coronavirus, maar zijn ook een plaag voor het milieu. Help uw klanten hun dierbaren en de natuur te beschermen door hen gelaatsbescherming aan te bieden met uw eigen bedrukking.

We bieden een aantal verschillende modellen stoffen maskers, een enkele laag voor bescheiden bescherming maar comfortabel om te dragen, en de meer robuuste ontwerpen met meerdere lagen. Onze stoffen maskers zijn wasbaar op 60 ° Celsius voor herhaaldelijk gebruik en kunnen bedrukt worden met uw eigen ontwerp.

Nogmaals, deze maskers zijn niet voor medisch gebruik en mogen alleen worden gedragen door mensen die waarschijnlijk niet ziek zijn. Als u zich onwel voelt, neem dan contact op met uw plaatselijke medische experts en volg hun instructies nauwkeurig op.

Bekijk een van de onderstaande modellen voor een snelle offerte of neem contact met ons op voor uw favoriete model mondkapje.

Stoffen mondkapjes