advertentiemateriaal, promotieartikelen, bedrukte relatiegeschenken, disposables en vele andere.

Vragen? Bel +31 (0)88 1881031 of mail info@dinilu.nl ons!

Speelkaarten bedrukken met uw ontwerp | Goedkoop vanaf € 0,32 per stok

Op maat gemaakte bedrukte speelkaarten zijn een geweldig promotieartikel, gepersonaliseerd premium, advertentiemedium en kunnen zelfs deel uitmaken van uw spel naar eigen ontwerp. Kaartspellen zijn een uitstekend promotieartikel omdat veel mensen ze voor langere tijd bewaren. Wilt u een standaard kaartspel kopen met uw logo op de kaarten en de kartonnen doosje of een volledig op maat gemaakt spel in full colour geschenkdoos of als onderdeel van uw eigen bordspel? Wij zijn klaar voor uw aankoop.

We bieden veel verschillende opties voor uw speelkaarten project: verschillende grammages, maten, glans en matte afwerking, reliëf- of goudstempeldruk en een verscheidenheid aan verpakkingen opties, van krimpfolie, papieren en plastic of kartonnen geschenkdozen. Alles gedrukt in full colour en aflopend, om te garanderen dat uw kaartspel goed wordt ontvangen. We drukken onze kaarten in een moderne offsetdrukkerij in China, wat leidt tot producten van hoge kwaliteit voor lage prijzen, in grote en kleine hoeveelheden.

Hulp nodig bij het ontwerp van uw eigen bordspel? We helpen graag en ​staan klaar om u door de verschillende beschikbare opties te begeleiden. Neem gerust contact met ons op voor uw vragen, wij adviseren u graag over de beste opties voor u en helpen graag bij het ontwerpen van uw gepersonaliseerde kaartspel. Kijk snel bij een van de onderstaande formaten voor een snelle prijsopgave en levertijd of neem contact met ons op als u een niet-standaard kaartspel wilt kopen.

Speelkaarten