advertentiemateriaal, promotieartikelen, bedrukte relatiegeschenken, disposables en vele andere.

Vragen? Bel +31 (0)33 7113986 of mail info@dinilu.nl ons!

Speelkaarten bedrukken | Goedkoop vanaf € 0,32 per stok

Bedrukte speelkaarten zijn een prima promotieartikel, premium, advertentie medium of kunnen zelfs deel uit maken van uw eigen spel. We bedrukken speelkaarten geheel naar uw wens en met uw ontwerp voor uw spel of met een standaard zijde en een met uw logo as deel van uw marketing campagne. We drukken deze speelkaarten aflopend en een full colour bedrukt papieren doosje is ook inclusief. Gebruik onze naar wens bedrukte speelkaarten zodat uw klanten u niet snel zullen vergeten, de meeste mensen bewaren dit promotie artikel van een leverancier voor langere tijd!

We drukken deze kaartjes in China kunnen daarom u hoge, professionele, kwaliteit leveren tegen zeer lage kosten en in grote en kleine oplages. We leveren verschillende formaten, van mini voor op reis tot erg groot voor slechtzienden en verschillende aantallen per stok voor speciale spellen. Bestel met linnenpersing voor extra lange gebruikstijd.

Hulp nodig bij uw eigen ontwerp? Of hebt u behoefte aan een sjabloon voor uw eigen unieke doosje? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag. Kies hieronder een formaat speelkaarten voor een snelle online offerte met prijs en levertijd of neem contact met ons op om een niet standaard stok bedrukte speelkaarten te kopen.

Speelkaarten