advertentiemateriaal, promotieartikelen, bedrukte relatiegeschenken, disposables en vele andere.

Vragen? Bel +31 (0)88 1881031 of mail info@dinilu.nl ons!

Scheurkalenders

Scheurkalenders met eigen bedrukking zijn een zeer doeltreffende manier om bij uw medewerkers, klanten of prospects een compleet jaar lang in de aandacht te komen of blijven. Deze kalenders liggen in de schappen van de boekhandel met leuke cartoons, een dagelijks weetje of mooie uitspraak. Vaak worden ze ook gebruikt om regelgeving of procedures op een eenvoudige en speelse manier intern onder de aandacht te brengen, een dagelijks geheugensteuntje voor uw medewerkers of klanten.

Zelf kalender maken?
We drukken deze kalenders compleet naar uw wens vanaf 1000 stuks. Kies een exemplaar met 640 pagina's als u de zaterdag en zondag op 1 pagina wenst of 736 pagina's wanneer u 7 pagina's per week wenst te bedrukken. De scheurkalenders komen compleet met full colour omslag en boorgaten om ze eenvoudig op te hangen. Natuurlijk helpen en denken we graag mee over het ontwerp.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze kalenders en wat ze kunnen betekenen voor uw bedrijf of organisatie. Natuurlijk kunt u ook een van onderstaande producten kiezen voor een vrijblijvende snelle online offerte.

Scheurkalenders