advertentiemateriaal, promotieartikelen, bedrukte relatiegeschenken, disposables en vele andere.

Vragen? Bel +31 (0)88 1881031 of mail info@dinilu.nl ons!

Paraplu

We hebben het weer helaas niet zelf in de hand, dus we moeten ervoor zorgen dat we ons goed voorbereiden op eventuele regen en zonneschijn. Ons assortiment van paraplu’s en parasols zijn de oplossing om niet alleen u, maar ook u klanten, collega’s en vrienden be beschermen tegen de regen en zonneschijn.

De paraplu en of parasol kan in veel verschillende situaties worden gebruikt, denk daarbij aan een dagje golfen, als bescherming tegen de zon bij een dagje strand of in het park. Daarnaast ook als bescherming tegen de regen, bijvoorbeeld als u gaat wandelen met de hond.

Doordat de paraplu's en parasols in veel situaties gebruikt kunnen worden zijn ze een perfect marketing artikel voor uw product of bedrijf! Elke parasol of paraplu kan daarnaast worden bedrukt volgens uw eigen design, met een eigen slogan en/of logo.

Kijk snel hieronder voor een snelle goedkope online offerte met prijs en levertijd van een van onze paraplu’s of parasols of neem contact met ons op met ideeën voor uw organisatie, product of campagne.

Paraplu