advertentiemateriaal, promotieartikelen, bedrukte relatiegeschenken, disposables en vele andere.

Vragen? Bel +31 (0)88 1881031 of mail info@dinilu.nl ons!

Tijdelijke tatoeages drukken | Hoge kwaliteit vanaf € 0,03 per stuk

Tijdelijke of nep tatoeages zijn een leuk promotieartikel met een hoge aandachtswaarde en een goede opbrengst-kosten ratio. Onze tijdelijke tattoos (of nep tatoeages) komen uit de beste fabrieken, zijn niet giftig en voldoen aan alle gezondheidseisen. Klanten die ze gebruiken met uw logo of ontwerp zouden zomaar uw levende advertentieborden kunnen worden en contact hebben met uw potentiële klanten. We produceren de tatoeages in elk formaat of vorm, even het kleinste detail drukken is geen probleem, en we kunnen verschillende speciale inkten gebruiken, zoals glow-in-the-dark.

De achterzijde van de tattoos kan ook bedrukt worden en aangepast aan uw ideeën. Na aangebracht te zijn, zal het artwork in de gedrukte tatoeage enkele dagen op het lijf van de gebruiker blijven zitten zonder te vervagen; zelfs een bad is geen probleem. Wanneer ze verwijderd moeten worden, is dat snel gedaan met wat alcohol of baby olie.

Kijk onder voor een snelle online offerte met kosten en levertijd of neem contact met ons op voor extra informatie en prijzen. Onze ontwerpers helpen graag met het maken van uw ontwerp.

Tijdelijke tatoeages