advertentiemateriaal, promotieartikelen, bedrukte relatiegeschenken, disposables en vele andere.

Waarom is transport vanuit China zo duur?

Er zijn verschillende manieren om uw producten van China naar Europa te transporteren. Elke heeft zo zijn eigen kostenstructuur en overkomsttijd. Kijk hieronder voor een korte opsomming van transport opties hieronder.

Zeevracht:
Lage kosten per m3 of kilo, maar vrij hoge vaste kosten voor documenten en douane (in- en uitklaring). Verschepen, in- en uitladen kost ongeveer een maand. We verschepen normaal gesproken naar Rotterdam, dus mogelijk moeten we de artikelen naar u per vrachtwagen vervoeren, wat natuurlijk ook wat tijd kost.

Budget Zeevracht:
Bij hetzelfde als hierboven, met als verschil dat we producten van verschillende klanten proberen te combineren. Op deze manier besparen we voor u op de vaste kosten. Nadeel is natuurlijk wel dat uw producten mogelijk moeten wachten op die van andere klanten en de levertijd dus wat langer wordt dan met Zeevracht.

Luchtvracht:
Hoge kosten per kilo en enkele documentatie en douane kosten. De goederen worden eerst naar Amsterdam gevlogen en dan verder gedistribueerd worden naar uw locatie. In totaal zal de overtocht zo'n twee weken duren.

Koerier:
Erg hoge kosten per kilo, maar weinig of geen vaste kosten. De expresse bedrijven (DHL, TNT, UPS, FedEx) leveren de goederen direct bij u af, dus er is geen natransport benodigd. Nadeel is dat wij geen goederen kunnen inklaren (door de douane brengen) in landen waar we zelf niet gevestigd zijn, die zult u dus moeten betalen.

Enkele tips om uw transportkosten te verlagen: Vervoer verschillende items in een keer en plan en bestel ruim voor u de producten nodig hebt. Onze website berekend automatisch kosten en lead time voor uw producten, dus daar hoeft u zich al geen zorgen om te maken. Voor erg grote orders kunnen we natuurlijk kijken of we een optie tegen een lagere prijs kunnen aanbieden, neem daarvoor contact met ons op.