advertentiemateriaal, promotieartikelen, bedrukte relatiegeschenken, disposables en vele andere.

Veelgestelde vragen - Vragen over producten en offertes

nee, normaal gesproken nemen wij die voor onze rekening bij onze klanten uit de EU. Er is echter een uitzondering: Wanneer u goederen bestelt met als aflevermogelijkheid per koerier "Expresse" (UPS/TNT/DHL), dan zult u invoerrechten en mogelijk btw moeten afdragen. Dit omdat we, voor landen waar we zelf niet gevestigd zijn, die niet kunnen voldoen.

We zijn constant op zoek naar ideeën voor nieuwe producten voor onze toch al uitgebreide collectie. Dus wanneer u een product niet op de site kunt vinden, zelfs niet met gebruik van de zoekfunctie, neem dan contact met ons op.

Hopelijk kunnen we dan voor u een offerte op maat maken of het gewenste product opnemen in onze collectie.

Dat kan natuurlijk, er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en evenzovele manieren om producten aan te kopen. Bijna al onze producten worden in China vervaardigd, maar andere landen (zelfs uw eigen), zouden goedkoper kunnen zijn afhankelijk van uw order, product en maximale levertijd.

Wij streven ernaar om u zoveel mogelijk moeite te besparen. We gebruiken vele zeer capabele fabrieken die kwaliteit hoog hebben en houden ze scherp door continue kwaliteitscontrole. Wanneer u denkt dat onze prijzen acceptabel zijn, zullen wij ons uiterste best doem om van u nog een tevreden klant te maken.

Nee, wij kunnen u geen merkproducten verkopen, behalve natuurlijk wanneer u zelf de eigenaar of vertegenwoordiger bent van dat merk. In dat geval vragen wij u om een Letter of Authorization (LOA) op te stellen.

We bieden ook geen parallel import aan vanwege te verwachte problemen met de import/douane, wat vertraging kan opleveren voor producten van andere klanten.