advertentiemateriaal, promotieartikelen, bedrukte relatiegeschenken, disposables en vele andere.

Veelgestelde vragen - Vragen over het bestelproces

Is het PEPPOL-netwerk uw voorkeursoptie voor e-facturen? We kunnen u e-facturen sturen via het PEPPOL-netwerk (Pan-European Public Procurement OnLine). Ook kunnen wij UBL facturen versturen om uw administratie te vereenvoudigen. Laat ons gewoon uw voorkeursformaat en identificatoren weten en wij helpen u graag verder.

Wanneer u ons grote bestanden wilt toesturen of wanneer E-mail niet volstaat, hebben wij de voorkeur om Dropbox te gebruiken boven andere oplossing (FTP, Wetransfer, etc). Dropbox is een handige applicatie om mappen met bestanden veilig en gratis over internet te delen. Zo werkt het:

1) Maak een account aan en installeer (indien nodig)
Maak hier een gratis account aan en volg de installatie instructies.

2) Maak een map aan en deel
Open de Dropbox folder en maak een nieuwe map aan door op uw rechtermuisknop te klikken. Vernoem deze map naar uw bedrijfsnaam en/of project. Klink nogmaals op de rechtermuisknop om de map te delen met info@dinilu.eu.

3) Kopieer uw bestanden
Kopieer bestanden en mappen die u met ons wilt delen naar uw nieuwe map. Zorg ervoor dat u ze kopieert, Windows bv zal standaard enkel verplaatsen.

4) Wacht
Uw bestanden zullen nu automatisch geupload worden naar het Internet. Wacht tot dit proces gereed is met het afsluiten van uw internet verbinding of computer.

De mappen en bestanden zullen nu zichtbaar worden op onze computers. Wanneer we u iets toe willen zenden, zullen we dezelfde procedure volgen in dezelfde map en u een begeleidende e-mail sturen.

Dinilu wordt in Europa vertegenwoordigd door Tonino International Trading uit Nederland. Voor al onze EU leveringen zullen contracten Nederlands recht en regelgeving volgen. Alle betalingen dienen SEPA bankoverschrijvingen te zijn naar onze Nederlandse bank.

Alle andere leveringen zullen worden verzorg door Dinilu ltd in Hong Kong en volgen het recht en de regelgeving van Hong Kong. Betalingen dienen bankoverschrijvingen te zijn naar onze bank in Hong Kong.

Op dit moment kunnen wij helaas geen cheque of credit card betalingen accepteren.

Deze website heeft als basis een webshop! Wij vroegen ons af; waarom zijn er zoveel webshops waar men specificaties en prijzen kan vergelijken en opties kan selecteren terwijl het meeste op de B2B markt zich nog steeds achter gesloten deuren lijkt af te spelen? We hadden geen idee, dus besloten we aan het werk te gaan met een fantastisch open source content management systeem (Drupal) en een zeer flexibele webshop oplossing (Ubercart) om de offerte winkel te maken die wij zouden willen gebruiken.

Maakt u zich echter geen zorgen; aan het eind van het verhaal, zelfs na het "bestelproces" in de webshop, ontvangt u enkel een geheel vrijblijvende offerte.

Natuurlijk stuurt u ons graag zo vroeg mogelijk uw ontwerp of logo toe, maar haastige spoed is zelden goed. Zonder details van uw order of product is het voor ons lastig om u goed te kunnen helpen.

Wanneer u uw offerteaanvraag hebt afgerond, wij bekend zijn met alle details, nemen we contact met u op voor het versturen van het artwork en de details van het ontwerp. Wanneer u zeker wilt weten dat uw logo of ontwerp geschikt is kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

U kunt ook Dropbox gebruiken, instructies staan hier: [node:674].

Nee, helaas. We hebben besloten om enkel aan bedrijven en organisaties te leveren. Voornamelijk omdat de hoeveelheden artikelen die we normaal gesproken verkopen beter passen bij de professionele dan de privé sector. Daarnaast hebben we ook de sterke consumenten bescherming in Europa in overweging moeten nemen, wat voor ons betekende dat zaken doen met privé personen lastiger en risicovoller is.

Wanneer u wel onze producten wilt kopen kunt u mogelijk contact leggen met een firma bij u in de buurt die de goederen van ons kan betrekken en aan u kan doorverkopen. Veel Succes!

We begrijpen natuurlijk dat u zeker wilt weten dat u ontvangt wat u wilt als u bijna ons besteld en sturen u graag monsters toe. Monsters of samples zijn er in verschillende varianten; Monsters van een eerdere productie, dummy's, stof, materiaal, kleur, digitaal geprint of handgemaakte monsters. Mogelijkheden voor monsters verschillen per product en offerte aanvraag.

Maakt u daarom eerst een offerteaanvraag voor het product waarin u geïnteresseerd bent af. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en bespreken met u welke monsters het best passen bij uw product en aanvraag. Kosten zullen we doorberekenen, bij nieuwe klanten dienen deze vooraf voldaan te worden.