advertentiemateriaal, promotieartikelen, bedrukte relatiegeschenken, disposables en vele andere.

Vragen? Bel +31 (0)33 7113986 of mail info@dinilu.nl ons!

Polyester fietszadelhoes met eigen bedrukking

Polyester fietszadelhoes met eigen bedrukking image
Polyester fietszadelhoes met eigen bedrukking imagePolyester fietszadelhoes met eigen bedrukking image
€ 0,465
per stuk

Deze zadelhoesjes passen om de zadels van bijna alle fietsen, een perfect item voor uw guerrilla marketing activiteiten. Met een minimale inspanning en kosten verandert u een fietsenrek buiten een supermarkt of universiteit in een dynamische advertentieruimte voor uw bedrijf of product. Deze zadelhoesjes beschermen de kleding van uw prospect tegen gescheurde zadels, broeken tegen vlekken en houden het zadel redelijk droog tijdens regen. Goedkoop maar zeer effectieve attentie die de ontvanger in uw reclame campagne vrijwel zeker op prijs zal stellen.

Polyester zadelhoezen worden gemaakt van een relatief milieuvriendelijk plastic en passen daarom in een groene campagne. Ze hebben een robuuste uitstraling en zijn relatief duurzaam. De half matte afwerking geeft de hoesjes een meer gedistingeerde uitstraling dan PVC zadelhoezen. Normaal gesproken uitgevoerd met een elastieken band om ze om de zitting vast te houden, maar kunnen ook uitgevoerd worden met een koord en druk knoop tegen extra kosten. Enkele kleuren zijn standaard aanwezig, vanaf 5000 stuks leverbaar in elke Pantone kleur.

Onze zadelhoezen worden bedrukt voordat ze gesneden en genaaid worden. Dit betekend dat de bedrukking van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Neem contact voor extra informatie of mogelijkheden of ga verder voor een snelle online offerte.

Materiaal

Polyester 190t niet-waterdicht: Als u een klein budget heeft, is de goedkopere en dunnere polyester variant het meest geschikt. Standaard beschikbare kleuren: 230+
Polyester 210d niet-waterdicht: Beschikbaar in veel verschillende kleuren, geschikt voor kleinere orders voor kleurrijke zadel hoesjes Standaard beschikbare kleuren: 300+
Polyester 210d Waterdicht: Standaard beschikbaar in 2 kleuren, maar eenvoudig te bedrukken in uw gewenste kleur. Standaard beschikbare kleuren: zwart en wit.
Post-consument gerecycled PET polyester 210d: Polyester gemaakt van post consumer recycled PET (rPET), onze meest mileu vriendelijke oplossing. Standaard beschikbare kleur: wit.

Materiaal kleur

Standaard beschikbare kleur: Keuze uit materiaalsoort zoals hierboven vermeld.
Wit materiaal geheel bedrukt met uw PMS kleur: Het origineel witte polyester wordt bedrukt in de door uw gewenste PMS kleur. De buitenkant van de zadelhoes is dus de door uw gewenste kleur, de binnenkant is wit. Een snelle en makkelijke oplossing, ook voor de kleinere orders. Nadeel van de optie is de iets hogere kosten.
Materiaal geverft in uw PMS kleur: De zadelhoes, binnen- en buitenkant in de door uw gewenste PMS kleur. De beste keuze als de juiste kleur belangrijk is. Deze optie is alleen beschikbaar voor een order van mimaal 5.000 stuks zadelhoezen.

Zadelhoesjes gemaakt van waterdicht materiaal worden nog wel genaaid, dus lekken bij naden is niet te voorkomen.

Specificatie: 

  • Leverbaar in elke kleur vanaf 5000 stuks
  • Bedrukking met logo's, tekst en/of QR-codes mogelijk

Wanneer u meerdere versies van dit product wenst te bestellen, kunt u ze hier benoemen.

Druk op de bovenkant, dus zonder zijkanten, van uw zadelhoes

Druk op de bovenkant en de zijkanten van uw zadelhoes

Which kind of label do you want

Hoe de producten zijn verpakt.

stuks

Bespaar 13% per stuk door uw bestelling te verdubbelen tot 2.000 stuks.

Kosten inclusief levering voor dit product naar Verenigde Staten, Alabama
Seafreight DAPExpress DAP
Uw prijs per stuk
Productie ≈
€ 0,39
€ 0,39
Verzending ≈
€ 0,34
€ 0,21
Totaal exc btw ≈
€ 0,73
€ 0,59
Totale kosten voor 1.000 stuks
Productie :
€ 389,12
€ 389,12
Verzending :
€ 338,69
€ 205,39
Totaal exc btw :
€ 727,80
€ 594,51
Levertijd ≈ 33 - 47 dagen5 - 7 dagen
TIP: Transportkosten worden berekend over de totale offerte/bestelling. Bespaar door verschillende items in een keer te bestellen!
Aanbevolen minimale bestelhoeveelheid: 500 stuks