advertentiemateriaal, promotieartikelen, bedrukte relatiegeschenken, disposables en vele andere.

Vragen? Bel +31 (0)88 1881031 of mail info@dinilu.nl ons!

SmartButton met 3-poorts usb-hub en eigen logo

SmartButton met 3-poorts usb-hub en uw eigen logo afbeelding
SmartButton met 3-poorts usb-hub afbeeldingWeb key met 3-poorts usb hub en uw eigen logo imageWeb key met 3-poorts usb hub en uw eigen logo image
€ 4,172
per stuk

Introductie van onze USB Logo SmartButton met 3-poorts USB-hub en websleutel! Met dit unieke product kunnen uw klanten uw voorgeprogrammeerde website of een andere actie lanceren met slechts één simpele klik op de knop. De SmartButton kan worden aangesloten op de USB-poort van elke pc en is klaar voor gebruik! Laat uw bedrijfslogo zien op dit unieke USB product voor een fantastische promotie. Deze hub voegt drie USB-poorten toe aan een computer en wanneer de knop wordt ingedrukt, wordt uw website gestart of een andere actie die u kiest.

Onze knoppen zijn voorgeprogrammeerd door onze medewerkers en zijn niet gemakkelijk herprogrammeerbaar door u of uw klant. Houd er rekening mee dat verschillende toetsenbordindelingen mogelijk niet correct worden geïdentificeerd door Apple-computers, dus zorg ervoor dat u de juiste indeling voor uw regio selecteert. Windows- en Linux-pc's zouden hoe dan ook correct moeten werken.

In productie kan een unieke sleutel of nummer worden geprogrammeerd, waardoor de verschillende knoppen kunnen worden geïdentificeerd. Verkrijgbaar in elke kleur (vanaf 5000 stuks) en met elke print, dit product is perfect voor bedrijven die hun merk op een leuke en innovatieve manier willen promoten. De ingebouwde USB-hub wordt doorgaans zeer gewaardeerd door uw klanten en maakt het zeer waarschijnlijk dat uw knop veel tijd op het bureau van uw klant zal doorbrengen.

Kijk hieronder voor onze goedkope tarieven of neem contact met ons op voor een offerte voor uw aangepaste USB-stick met 3-poorts USB-hub.

SmartButton met 3-poorts usb-hub

  • Ruimte voor uw logo of ontwerp
  • Open eenvoudig uw website of applicatie met een druk op de knop
  • Handige 3-poorts usb hub
Aanbevolen minimale bestelhoeveelheid: 500 stuks

Pas uw offerte online aan:

Selecteer uw gewenste opties en aantal in het onderstaande formulier. Prijzen, verzendopties en levertijden worden automatisch aangepast. Heb je gevonden wat je zocht? Volg gewoon de 'afreken'-stappen, zodat we u de volledige vrijblijvende offerte kunnen sturen en contact met u kunnen opnemen over uw ontwerp. Meer hulp nodig? Neem gewoon telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Wanneer u meerdere versies van dit product wenst te bestellen, kunt u ze hier benoemen.

Indien u het bedrukt wenst te hebben, in hoeveel kleuren?

De lengte van de kabel:

The keyboard layout used by this button.

Hoe de producten zijn verpakt.

stuks
Kosten inclusief levering voor dit product naar Nederland, Utrecht
Seafreight (package)Airfreight (package)Express DDP
Uw prijs per stuk
Productie ≈
€ 3,83
€ 3,83
€ 3,83
Verzending ≈
€ 0,27
€ 0,94
€ 5,16
Totaal exc btw ≈
€ 4,10
€ 4,77
€ 8,99
Totale kosten voor 1.000 stuks
Productie :
€ 3.829,83
€ 3.829,83
€ 3.829,83
Verzending :
€ 269,75
€ 942,25
€ 5.163,73
Totaal exc btw :
€ 4.099,57
€ 4.772,07
€ 8.993,56
Levertijd ≈ 53 - 87 dagen4 - 11 dagen4 - 6 dagen
TIP: Transportkosten worden berekend over de totale offerte/bestelling. Bespaar door verschillende items in een keer te bestellen!